Tervetuloa

Luonto yksityiskohtineen on aina ainutlaatuinen ja muuttuva. Yhtä ainutlaatuista on tehdä tilaustöitä asiakkaalle.

Jokainen tilauksesta ommeltu vaate on yksilöllinen. Asiakas saa osallistua vaatteen suunnitteluun esittämällä omia toiveita ja haaveita.
Mittatilausasut ompelen kauneuden tähden, tarpeeseen, sopimaan, kestämään ja iloksi käyttäjälleen.
Toteutan unelmiesi vaatteet, jotka kertovat tarinaasi ja korostavat persoonallisuuttasi. Minulle tärkeää on vastuullisuus ja laatu. Jokaisen vaatekappaleen valmistan huolella miettien ajattomia suunnitteluratkaisuja. Olipa kyseessä sitten uusi asu tai muokattava mekko tai korjausompelu, tarjoan yksilöllistä palvelua joka askeleella. Autan sinua luomaan ainutlaatuista vaatekaappia, joka hehkuu sinun persoonallisuuttasi!

Ompelimossani jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen. On kyseessä sitten juhla, vuodenaika tai erityistarve, niin toteutan juuri siihen tarpeeseen sinulle sopivan vaatteen.

Tervetuloa ompelimoon!
Kouluttaudun ja koulutan
Uskon elinikäiseen oppimiseen. Haluan uudistua ja kehittyä työssäni. Olen innostunut kehittämään osaamistani ja oppimaan uutta. Maailma ja muoti muuttuvat koko ajan ja haluan pysyä ajan tasalla. Koulutuksiin osallistumalla opin uutta ja saan uusia ihmisiä yhteistyö verkostoihini. Jaan mielelläni osaamistani, tietoja ja taitoja eteenpäin.

Opetan keskiviikkoisin ja torstaisin Suomen Yrittäjäopistossa tekstiilin ja muodin ammattitutkinto opiskelijoita. Opetustyössä pysyn ajan hermolla ja nautin, kun saan auttaa opiskelijoita viemään omia unelmiaan eteenpäin.

CV

Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto, Pukeutumisneuvonta, 2023
Kouluttaja, Suomen Yrittäjäopisto 2019 alkaen
Kouluttaja, TEAK Oy 2013-2019
Muotoilija, AMK 2007
Ammatillinen opettaja, 2001
Ammatti-ja mittatilausasut Niina Viljanen vuodesta 1997
Vaatetusteknikko 1997 

Arvot

Aino-kuoro. Kuva: Satu Luukkonen
Aino-kuoro. Kuva: Satu Luukkonen
Kuva: Niina Viljanen
Turun yliopiston ylioppilaskunnan kuoro. Kuva: Benedict Slotte